Tempo VELUX

04.06.2013
Adelskalender oppdatert!

Turritt.com har oppdatert adelskalenderen på Tempo VELUX, fortsatt 4 stk som har syklet alle 10 rittene! Vi gratulerer så mye!
Rangeringen på Leca Tempo Cup er også oppdatert etter Tempo VELUX er arrangert.
Les mer.

03.06.2013
Hyundai Tempo Bue-Bryne åpen påmelding!

Norges raskeste temporitt?
Påmeldingen til Bryne CK sitt andre temporitt har nå åpnet, hiv deg med allerede i dag på deltakerlisten!
Les mer.

03.06.2013
Tatt av Vinden!

130603jblJærbladet hadde nesten en halv side om Tempo VELUX i dagens avis.
Bildet av Thomas er kommet fra Frode Mehus.

Trykk på bildet for stor versjon!

02.06.2013
Resultater på plass!

Da har vi fått på plass søkbare resultater på Turritt.com! Vi Gratulerer Stein Helge Simonsen fra Stord SK og Tone Hatteland Lima Bryne CK med de raskeste tidene i dagens vindfulle ritt! Ellers mange kjempe gode resultater å se!
Les mer.

02.06.2013
Bilder begynner å komme inn!

Da har vi fått inn det første sett med bilder, flere vil komme etter hvert! Har du bilder og link, så send den til: marton@digernes.eu så får flere gleden av de!
Se bilder.

02.06.2013
Takk til alle!

Vi i Bryne CK takker alle impliserte parter på rittet, ryttere, vakter, motorsykler fra NAF, Røde Kors og andre impliserte parter. Tusen takk for deres bidrag opp i dette, uten dere hadde vi ikke fått til dette! Bilder og resultater fra dagen vil komme fortløpende utover ettermiddagen!

02.06.2013
Sikkerhet på rittet!

Vi arrangerte Tempo VELUX i dag i sterk vind og mange ivrige deltakere til start! Noen var vel ivrige i spesielt svingen opp til Kirken, der ble motsatt kjørebane brukt av mange. Det ble notert opp nummeret på 25 ryttere, neste gang vil dette ikke bli tolerert. Er det gul stripe i veien(som det er der), så skal man sykle i sin kjørebane. Over i motsatt kjørebane tillates kun under forbikjøringer.
I tillegg ble det registrert følgebil fra en klubb i løypen, dette er heller ikke tillatt i turritt. Kun om man har avtale om dette med rittledelsen. Neste gang vil dette få konsekvens for rytter som blir fulgt.
Ellers gikk det i sømmelige former av det vi har fått rapporter om, ble en kjedelig dag for Røde Kors, men det liker vi!

01.06.2013
Tredje startliste for årets Tempo VELUX!

Tempo VELUX har vi nå på plass den tredje startlisten! Om du står der og skal ikke være med, vennligst send en beskjed om det her: post@temporittet.no
Påmeldingen er fortsatt åpen! Startlisten

01.06.2013
Andre startliste for årets Tempo VELUX!

Tempo VELUX har vi nå på plass den andre startlisten! Om du står der og skal ikke være med, vennligst send en beskjed om det her: post@temporittet.no
Påmeldingen er fortsatt åpen! Startlisten

30.05.2013
To resultatlister på Tempo VELUX i år!

Tempo VELUX vil vi også ha to resultatlister etter rittet! Vi vil ved start notere opp hvilken type styre man har og deler da i etterkant i to klasser. De med tempobøyle/styre og den klassen med bare racer/vanligstyre. Ingen trenger å sende oss noe info om hvilken sykkel man starter med altså! Påmeldingen er fortsatt åpen! Les mer.

29.05.2013
Snart lages ny startliste, så hiv deg rundt og meld deg på nå!

Tempo VELUX har nå over 200 påmeldte deltakere, andre startliste lages snart, så hiv deg rundt og meld deg på nå! Kjempe siste pulsøkt før Nordsjørittet! Les mer.

28.05.2013
Første startliste for årets Tempo VELUX!

Tempo VELUX har vi nå på plass den første startlisten! Om du står der og skal ikke være med, vennligst send en beskjed om det her: marton@digernes.eu
Påmeldingen er fortsatt åpen! Startlisten

27.05.2013
Snart lages første startliste, så hiv deg rundt og meld deg på!

Tempo VELUX har nå over 200 påmeldte deltakere, første startliste lages snart, så hiv deg rundt og meld deg på nå! Kjempe siste pulsøkt før Nordsjørittet! Les mer.

27.05.2013
Resultater på plass etter funksjonærrittet!

Det ble en vindfull kveld på årets funksjonærrittet, men mange gode resultater som vanlig! Vi gratulerer så mye! Les mer.

27.05.2013
Funksjonærrittet for 2013 ble vel avviklet i kveld!

30 stk deltok i kveldens Tempo VELUX funksjonærrittet i kveld, mange blide fjes ble avbildet! Resultater kommer også snart på nett! Les mer.

26.05.2013
200 påmeldte!

Tempo VELUX har nå 200 påmeldte deltakere, påmeldingen er fortsatt åpen! Les mer.

26.05.2013
Startliste «Fullført/Funksjonær» rittet!

Som annonsert avholdes det Fullført/Funksjonærritt mandag 27 mai, dette er for de som er forhindret i å delta på selve rittdagen 2 juni, men ønsker fortsatt å få rittet registrert!
Det er fortsatt mulighet å melde seg på dette frem til start, dette gjøres på nett! Les mer.
Startlisten for dette rittet er nå satt opp! Starten er ved Undheimshallen og all sykling skjer på eget ansvar, INGEN vakter i løypen! Startliste funksjonærrittet.

23.05.2013
Påmelding er åpen!

Tempo VELUX har nå åpnet for påmelding til årets ritt! Vennligst meld deg på så raskt som mulig, slik at vi får raskt til en startliste som er riktig! Les mer.

22.05.2013
Hei på dere som er påmeldt til årets Tempo VELUX ritt den 2 juni!

Av erfaring så er det alltid noen som av en eller annen grunn ikke kan stille til start på dette rittet nå som rittdato nærmer seg! For å unngå «tomme hull» og lang ventetid ønsker vi at om du ikke skal være med den 2 juni, gir snarest beskjed til oss om det på denne mailen:

pamelding@bryneck.no

Passer det ikke 2 juni, men at du ønsker fullført, så er det mulighet for det på mandag 27 mai fra Undheimshallen fra klokken 18:00! Det blir tidtaking, så vi må ha beskjed om du skal være med på det eller ikke innen søndag klokken 16:00! Bare svar på denne mailen om dette også! Vi vil i løpet av begynnelsen av neste uke komme med en foreløpig første startliste for selve rittdagen!

17.05.2013
Zefal drikkeflaske som premie!

Alle startende på Tempo VELUX vil i år få utdelt en fin Zefal drikkeflaske som deltakerpremie! Trykk på bildet for stor versjon! Påmelding er åpen.
PremieTempoVELUX2013

17.05.2013
Rimelig påmelding stenger snart!

På grunn av  at vi må snart bestille startnummer for årets Tempo VELUX vil vi i løpet av 19 mai stenge for rimelig påmelding! Hjelp oss med å melde deg på så raskt som mulig, det letter arbeidet vårt veldig!  Les mer.

10.04.2013
NY start og målområde!

På grunn av  at Vestly Skole skal rives og bygges om til Barnehage, blir årets ritt flyttet til Undheimshallen! Les mer.

08.04.2013
Vanlig påmelding er åpen!

Tempo VELUX har nå åpnet for vanlig påmelding til årets ritt! Les mer.

01.02.2013
Allerede over 150 påmeldte!

Tempo VELUX inngår i et av de fire rittene i Bryne CK sine Krystallrittene! Via denne påmeldingen er nå over 150 stk påmeldte allerede! For de som fortsatt ikke er påmeldt til Krystallrittene, gjøres det nå bare enkeltvis gjennom ritt for ritt! Tempo VELUX åpner for vanlig rimeligste påmelding 8 april! Se hvem som er påmeldt!

Bryne CK inviterer i år til det 10 rittet i Tempo VELUX. Dette startet som et nytt konsept i Rogaland, Turritt Tempo var det aldri arrangert før her borte.

Tydeligvis har dette falt i smak, over 150 stk fikk syklet i fjor.
Mange klubber følger etter, og det er nå mange Turritt Tempo i Rogaland.

Blant annet har også Bryne CK laget til et til temporitt, som går på tidlig høst.

Dette rittet er nå også med i den nye Leca Tempo Cup til Syklingens Venner! Les mer.

 

Med vennlig hilsen

Alle oss i Bryne Cykleklubb