Rittrapport på Tempo VELUX

Da var årets Tempo VELUX unnagjort i strålende vær!

Med tradisjonell start fra Vestly idrettsbarnehage ble tempoen avviklet uten store problemer.

Det var hele 125 påmeldte til årets ritt og det er vi svært fornøyd med.

Endel av de påmeldte sykler Funksjonærrittet og stilte dermed ikke til start så det ble 99 startende hvorav 98 fullførte.

I god tradisjon ble det servert grillpølser, Cola og kaffe til både deltakere og tilskuere og det blir sagt at BCK er fantastiske til å arrangere ritt. Normalt ved ritt er at deltakere drar hjem rett etter at ritt er gjennomført men etter rittene vi har er det stor sosial aktivitet rundt «pølsegrydå» med mye god drøs og kos. STOR takk til dere som stiller opp og sørger for at det er så mye kos under rittene!

For ettertiden hadde rittledelsen satt stor pris på om de som ikke skal sykle gir beskjed om dette i god tid slik at vi slipper store huller i startoppsettet. Det var veldig mange Bryne ryttere av disse og en mail/telefon skader aldri.

En stor takk til en effektiv og flott dugnadsgjeng som sørger for at alt går på skinner, det er dere som gjør dette mulig, utrolig kjekt!

Det var 1 stk som hadde et uhell og ble skadet og måtte bryte, ellers knirkefritt.

Etter rapport fra ambulansen må det påpekes at selv om dere er ute i temporitt og er 100% fokusert så må dere ikke kjøre midt i veien og hindre ambulansen i å komme forbi, ambulansepersonellet var noe fortvilet over at de ikke fikk komme forbi i går og heldigvis var det ikke noe veldig alvorlig.

Hadde vært hyggelig om vi kunne fått opp kvinne andelen noe mer i senere tempoer, oppfordringen er herved sendt til klubbene.

Det var 4 klasser totalt, tempo damer, Racer damer, tempo menn og racer menn.

Topp 3 ble som følger:

Racer Damer, 7 startende

Tempo damer, 7 startende

Racer menn, 47 startende

Tempo menn, 37 startende

Mvh

Håvard Erga