Rittinfo

Torsdag 14 juni 2018

Rittet går av stabelen fra kl 17:30 på Vestly. Det arrangeres for 15 gang i 2018! Det er nok Rogaland, ja trolig Norges eldste Tempo Turritt!

Rittet inngår i Ridley Tempo Cup til Syklingens Venner og i Bryne CK sine Krystallritt.

Her kan man starte i Temporittet med den sykkelen man har. Såkalte tempobøyler er tillatt i dette rittet.

Regler som gjelder spesielt er at det ikke er lov å ligge i rygg. §46: I temporitt må en rytter som blir innkjørt straks legge seg 25 meter bak den rytter vedkommende blir innkjørt av.
Bryne CK jobber etter å arrangere alle sine ritt etter Turrittreglene til NCF. Les mer.

Garderobeforholdene på Vestly er meget bra.

Overnatting, det kan gjøres på et av hotellene på Bryne. Spør bare etter avtale pris for Bryne CK ritt deltaker! Bryne Kro & Hotell eller Jæren Hotell

Resultatene har vi i Bryne CK mål om å få lagt ut på nettet i løpet av rittdagen. Historiske resultater kan du finne på: Turritt.com

Om du må bryte, må dette meldes fra til sekretariatet i målområdet.

Mat og drikke blir det servert i målområdet etter hvert som rytterne kommer i mål.

Premiering er det for alle som fullfører rittet.

Funksjonærer og deltakere som ikke kan være med på selve rittdagen, skal en kveld i samme uke få en mulighet å sykle på tid. Dette for at også de skal få en mulighet å få 4 stikk i Krystallrittene til Bryne CK, og andre Rogaland sykle rangeringer. Det vil være tidtaking, men ingen vakter. Syklingen skjer på eget ansvar. Dette funskjonærrittet går av stabelen klokken 18:00 5 juni, rytterne melder seg på via vanlige kanaler i forkant til Funksjonærrittet.